Om

Velkommen til sakseid.no. Eg vonar du synes at litt av det du finn her er av interesse. Det er nok mest historisk stoff frå Bømlo og Kvam, men det kan vel verte litt anna å finne og.
Slektstreet

Grunnen til at eg har mest om desse områda, er at eg er frå Sakseid på Bømlo, og er busett i Norheimsund i Kvam.
Eg ser at nokre av dei artiklane eg la inn tidlegast, har hatt ein del lesarar. Det hadde vore kjekt å fått ei helsing frå deg som er innom og tykkjer om det du les, eller om det skulle vere komentarar, spørsmål eller liknande. Du kan nå meg på ove-kjell(krøllalfa)sakseid.no.
Onkel Peder, bror til far, likte og å skrive, og har nokre artiklar om sin opplevingar i oppvekståra. Desse kan du lese på http://home.no/psakseid/.

Dette innlegget vart lagt inn i Bømlo, Hardanger. Bokmerk fastlenkja.